En het zijn...

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator 2022

14 september 2022 18:50 | televizier-ring | Door Judith Regeling

© Elvin Boer/MAX, Melissa Schriek, SkyHighTV/BNNVARA

Maar liefst vijftig talentvolle presentatoren gingen recent de strijd tegen met aan voor die felbegeerde Televizier-Ster Presentator 2022. Maar welke drie kregen de meeste stemmen? We maken hieronder de 3 genomineerden bekend.

*Tromgeroffel* Het hoge woord is eruit!

Televizier-Ster Presentator 2022 

De namen op alfabetische volgorde zijn:

  • André van Duin (Denkend aan Holland / De Grote Kleine Treinencompetitie / Heel Holland Bakt, Omroep MAX)
  • Raven van Dorst (Boerderij van Dorst / Nachtdieren, BNNVARA)
  • Tim Hofman (Over Mijn Lijk, BNNVARA)

André van Duin

Of André van Duin nu samen met Janny van der Heijden op een bootje vaart in Denkend aan Holland (Omroep MAX) of stiekem geniet van al het lekkers in Heel Holland Bakt (Omroep MAX): de kijkers krijgen er geen genoeg van. Vorig jaar sleepte de ervaren presentator al de Televizier-Ster Presentator 2021 binnen. Gaat hij nu voor een dubbelslag?

Raven van Dorst

Raven van Dorst mocht vorig jaar nét niet de Talent Award in de wacht slepen, toch heeft de presentator allang bewezen over genoeg talent te beschikken. Met het eigenzinnige Boerderij van Dorst (BNNVARA) wordt Raven immers niet voor niets wekelijks overladen met de mooiste complimenten. Ook diens optreden in Wie van de Drie (SBS6) blijft nooit onbesproken. Deze nominatie zegt dus genoeg: Raven is here to stay!

Tim Hofman

Tim Hofman voegt zich ook nog bij dit rijtje. De presentator wist te ontroeren met Over Mijn Lijk (BNNVARA) en zorgde voor een schok met zijn #BOOS-video's (BNNVARA). Kan hij na alle oprechte tranen, openhartige gesprekken en strijd tegen rechtvaardigheid dit tv-jaar feestelijk afsluiten met de Televizier-Ster Presentator?

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 

De Televizier-Ring Presentator wordt op donderdag 6 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 in Carré. De uitzending zal dan live te volgen zijn op NPO1.

Lees ook:

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over