Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentatrice

22 september 2021 19:20 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© William Rutten/Coers von Cremer
De oudgedienden maken dit jaar plaats voor een nieuwe generatie presentatrices. Deze drie vrouwen zijn jong, talentvol en ze maken allemaal voor de allereerste keer kans op de Televizier-Ster Presentatrice

De namen op alfabetische volgorde:

• Hélène Hendriks
• Marieke Elsinga
• Nikkie de Jager

Hélène Hendriks

Hélène is al jaren het vaste gezicht tijdens de Champions League-wedstrijden. Deze zomer deed ze er nog een schepje bovenop toen ze tijdelijk de presentatie van het populaire dagelijkse programma De Oranjezomer op SBS6 op zich nam. En dat viel in de smaak.

Marieke Elsinga

Marieke is een van de vaste gezichten van RTL Boulevard dat ze zelfverzekerd en met flair presenteert. Dit is haar eerste nominatie als presentator, maar de brunette heeft al wel een Televizier-Ster Talent in huis staan.

Nikkie de Jager

Nikkie liet het presenteren van het Eurovisie Songfestival er makkelijk uitzien. En dat is verdraaid moeilijk. Daarnaast presenteerde ze het jeugdprogramma de Make-Up Cup. En zo werd de YouTube-ster dit jaar ook een vaste waarde op televisie.

Gouden Televizier-Ring Gala

De Televizier-Ster Presentatrice wordt op 14 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré. De uitzending is live te volgen op NPO 1.

Meer over