Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor Televizier-Ster Presentator 2021

22 september 2021 18:47 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP

Nederland barst van de talentvolle presentatoren en deze drie genomineerde heren zijn daar de perfecte voorbeelden van. Dit zijn de mannen die de meeste stemmen kregen en kans maken op de Televizier-Ster Presentator 2021.

De namen op alfabetische volgorde:

• André van Duin
• Arjen Lubach
• Fred van Leer

André van Duin

André van Duin werd vorig jaar genomineerd voor een Televizier-Ster in de categorieën Presentator en Acteur, maar greep toen net naast de prijzen. Hopelijk loopt dat dit jaar anders want we gunnen André de prijs van harte.

Arjen Lubach

Arjen was dit jaar weinig op televisie te zien, maar het publiek is hem duidelijk nog niet vergeten. Hij werd al twee keer eerder genomineerd als presentator maar sleepte de prijs nog niet eerder binnen. Is drie keer scheepsrecht?

Fred van Leer

Het afgelopen jaar brak Fred definitief door als presentator. Hij presenteert Drag Race Holland op Videoland, is wekelijks te zien in Chantals Beauty Camper op RTL 4 en weet precies welke bruidsjurk geschikt is voor de bruiden van Say Yes to the Dress Benelux.

Gouden Televizier-Ring Gala

De Televizier-Ster Presentator wordt op 14 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré. De uitzending is live te volgen op NPO 1.

Meer over