Tromgeroffel!

Dit zijn de winnaars van de vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2023

16 augustus 2023 10:30 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Nathan Reinds

Dat was 'm alweer! De stembussen zijn gesloten en dat betekent dat de allerlaatste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023 erop zit.

De vijf tv-programma's én vijf streaming-only titels met de meeste stemmen zijn bekend!

Als eerste veel dank aan alle stemmers. Er is ook in deze vierde kwalificatieronde weer massaal gestemd en hierdoor was het tot op het laatste moment enorm spannend.

En dan nu natuurlijk het moment suprême *tromgeroffel*. Dit zijn de winnaars van de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2023. Let op: op alfabetische volgorde.

Gouden Televizier-Ring 2023

B&B Vol Liefde (RTL 4)

Voor de derde zomer op rij genieten er dagelijks miljoenen kijkers met volle teugen van deze realityshow. Niet alleen op televisie, maar ook online is B&B Vol Liefde een ware hit. Dat blijkt wel: het programma heeft het voor het eerst geschopt tot de nominatieronde.

Dag & Nacht (AVROTROS)

Er waren heel wat mensen enorm onder de indruk van deze nieuwe Nederlandse dramaserie over het wel en wee van klinisch verloskundige Ella (Kim van Kooten). Er werd dan ook al snel een tweede seizoen van Dag & Nacht aangekondigd.

De Oranjezomer (SBS6)

Hélène Hendriks nam deze zomer het stokje over van Wilfred Genee met deze show en dat deed dat met verve. Ze wist met De Oranjezomer dagelijks veel kijkers aan zich te binden. 

Het Jachtseizoen (SBS6)

Een online hit naar een succesvolle tv-show vertalen is niet makkelijk, maar het is Giel, Thomas en Stefan van StukTV gelukt. Nog steeds doen hordes BN'ers graag mee aan Het Jachtseizoen.

Kamp Van Koningsbrugge (AVROTROS)

Jeroen van Koningsbrugge maakt na drie jaar nog steeds indruk met deze realityshow. Kijkers zijn keer op keer verbaasd over de loodzware uitdagingen die de kandidaten aangaan, zowel in de reguliere als de Special Edition.

Streaming-only

André Hazes: Crossroads (Videoland)

De comeback van André Hazes werd aangekondigd door deze openhartige documentaire. De zanger kreeg veel lof, maar ook kritiek. Ondanks dat werd er hoe dan ook veel over André Hazes: Crossroads gesproken en kon niemand er omheen.

De Bachelorette (Videoland)

Reality- en datingshows zijn hot. Kijkers genoten dan ook enorm van Sylvia Geersens zoektocht naar de ware. Uiteindelijk had het model niet alleen succes met De Bachelorette, maar ook in de liefde. Het model is nog altijd samen met 'winnaar' Joris.

Echte Gooische Moeders (Videoland)

Pauline, Bo, Leslie, Florine en Kimberly hadden jaren geleden al een succes te pakken met Echte Gooische Meisjes en ook deze opvolger wordt goed bekeken. De avonturen van de dames laten de mensen lachen, gieren en brullen.

Mocro Maffia (Videoland)

Videoland-kijkers zaten aan hun scherm gekluisterd tijdens het vijfde seizoen van deze populaire Nederlandse misdaadserie. Dit seizoen werkte alvast toe naar het einde van de Mocro Maffia-reeks, dat volgend jaar te zien is bij de streamingdienst.

Special Forces VIPS: Wie Durft Wint  (Videoland)

In Kamp Van Koningsbrugge gaan onbekende Nederlanders tot het gaatje, maar in Special Forces VIPS zijn het grotendeels bekende gezichten die alles op alles zetten om zichzelf te bewijzen. En dat valt erg in de smaak bij de mensen thuis. 

Hoe nu verder?

Deze programma's zijn er nog niet. Zij strijden vanaf 22 augustus 2023 verder samen met de winnaars uit de eerste, tweede en derde kwalificatieronde en vijf door de jury geselecteerde wildcards. Uiteindelijk strijden de laatste drie programma's met de meeste stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2023!

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2023

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de tweede kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2023

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2023

Meer over