DJ Hardwell reikt Talent Award uit bij Gouden Televizier-Ring 2015

12 oktober 2015 10:26 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

De enige echte DJ Hardwell reikt donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier Aanstormend Talent Award uit.

DJ Hardwell, oftewel Robbert van de Corput, mag de Aanstormend Talent Talent Award uitreiken aan een van de genomineerden: Arjen Lubach, Jan Versteegh of Luuk Ikink. Dj Hardwell was niet lang geleden zelf een talent, dus hij kan zich goed vinden in zijn taak: „Ik weet hoe belangrijk het is om een Best Talent Award te winnen als je je dromen waar wil maken. Daarom vind ik het een eer om tijdens het gala in Carré de Aanstormend Talent Award uit te reiken.”

Hardwell werd in 2013 op 25-jarige leeftijd verkozen als de nummer 1 dj van de wereld. Hij was daarmee de jongste dj ooit, die dat klaarspeelde. Nog knapper: ook in 2014 was Hardwell de beste dj van de wereld.

Gouden Televizier-Ring Gala

Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré en is live te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1. Aansluitend aan de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala praat Art Rooijakkers na met winnaars en genomineerden tijdens De Nabeschouwing op NPO 1 vanaf 22.20 uur.

Meer over