Doe de Gouden Televizier-Ring Quiz en maak kans op kaartjes

10 oktober 2015 14:00 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

Het 50e Gouden Televizier-Ring Gala staat bijna voor de deur. Wil jij er bij zijn en deze spectaculaire show live meemaken met alle sterren in Carré? Doe dan mee met onze quiz. 

Jan Smit en alle genomineerden zijn er klaar voor: donderdag 15 oktober wordt duidelijk wie gaat winnen. In samenwerking met AVROTROS mogen we de allerlaatste kaarten weggeven voor het Gouden Televizier-Ring Gala aan de winnaars van de speciale Gouden Televizier-Ring Quiz.

Gouden Televizier-Ring Quiz

Denk jij veel te weten over een halve eeuw televisieprijzen? Test dan je kennis door op deze link te klikken. Daar wachten twintig behoorlijk lastige vragen over de Gouden Televizier-Ring, de sterren en de verschillende prijswinnaars op je. Weet jij nog wie er wat won in 2000 of 1976? Veel tijd om na te denken is er niet: de klok telt genadeloos af en je mag per e-mailadres maar één keer meedoen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, daarom is het misschien handig vooraf even je kennis over de geschiedenis van de ring op te frissen. 

Tot ziens in Carré

De kenner met de hoogste score wint de entreekaarten. Meedoen kan nog tot 12.00 uur op woensdag 14 oktober. Veel succes en wie weet tot ziens in Carré!

Meer over