Drukke avond voor Humberto Tan

Humberto Tan maakt kans op de Zilveren Televizierster Man, maar kan vanavond alles behalve onderuitgezakt in Carré zijn categorie afwachten. De presentator moet behoorlijk aan de bak.

Humberto is samen met Art Rooijakkers en Johnny de Mol in de race voor de titel beste mannelijke presentator. 

Humberto Tan presenteert Ring Night Live

Alsof genomineerd zijn nog niet spannend genoeg is, presenteert Humberto halverwege de liveshow ook nog eens de speciale talkshow Ring Night Live waarin hij praat met de drie kanshebbers op de ring: SynDROOM, Penoza en Flikken Maastricht. Maar daarmee is de klus nog niet geklaard: om 22.30 uur wordt hij, zoals altijd fris en fruitig, aan tafel bij RTL Late Night verwacht waar onder meer Beau van Erven Dorens en dj David Guetta aanschuiven.

Tan moet tempo maken

Een woordvoerder van RTL 4 laat weten dat Humberto daardoor eerder zal vertrekken van het gala. Of hij er live bij kan zijn als de winnaar van de Zilveren Ster Man bekend wordt gemaakt is nog even de vraag. Wie wél de hele avond in Carré aanwezig is, is Humberto's RTL Late Night collega Luuk Ikink. De nieuwsduider maakt kans op de Televizier Aanstormend Talent Award en blijft ook na afloop van het gala in het theater om op locatie verslag te doen én de headlines door te nemen.

Ook Art gaat aan de slag

Overigens zijn Humberto en Luuk niet de enige genomineerden die aan het werk moeten vanavond. Art Rooijakkers zich na het ringgala ook niet in het feestgedruis storten: hij presenteert aansluitend aan het Gouden Televizier-Ring Gala de terugblikshow In De Ban Van Het Ringgala, waarin hij praat met winnaars en verliezers.

Reageren