Eerste Televizier-Ring Red Carpet Show live op Televizier.nl

12 oktober 2016 19:30 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

Het wordt allemaal steeds mooier en grootser met het Gouden Televizier-Ring Gala. We zenden dit jaar voor het eerst de rodelopershow uit.

De rodelopershow van het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 13 oktober voor het eerst live te volgen op onder meer Televizier.nl. Actrice Victoria Koblenko en Streetlab-presentator Daan Boom praten vanaf 19.45 uur met de Ring-genomineerden over hun verwachtingen en willen van alle vrouwelijke BN’ers weten ‘van wie’ hun black tie-outfit is.

Zelf genomineerd

Deze twee presentatoren weten hoe het is om over de rode loper van het Ring Gala te schrijden. Daan was vorig jaar zelf genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring met Streetlab en Victoria heeft regelmatig acte de présence op het Gala gegeven in prachtige creaties.

Wat dragen BN’ers?

“Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de onthulling wie de Gouden Televizier-Ring wint”, zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, de organisator van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. “Maar minstens zo leuk is om te zien wie er over de rode loper arriveren en wat de BN’ers dragen. Op Televizier.nl kunnen mensen de Televizier-Ring Red Carpet Show live volgen. Na afloop vind je op onze site nog de foto’s met de mooiste jurken en videosnacks van de rode loper.”

Televizier-Ring Red Carpet Show 2016, een samenwerking met RTL en RTL Boulevard, is op 13 oktober van 19.45 tot 20.15 uur, ook te volgen op TVgids.nl en RTL.nl. Avrotros zendt het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala vanaf 20.30 uur live uit op NPO 1.

Meer over