Niels van der Laan en Jeroen Woe

Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

6 oktober 2022 22:06 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© William Rutten

Op een prachtige televisieavond werden Niels van der Laan en Jeroen Woe de winnaars van de 57e Gouden Televizier-Ring met programma Even tot Hier. Het satirische programma kreeg 70% van de stemmen.

Het was tot op het laatste moment spannend in de race om de Gouden Televizier-Ring waarin Even tot Hier uiteindelijk meer stemmen kreeg dan mede-genomineerden Het Jachtseizoen en De Bevers

De mooiste tv-prijs

Niels van der Laan en Jeroen Woe vermaken Nederland al zeven seizoenen lang met scherpe satire, en verrassende muzikale optredens en dat wordt nu beloond met de mooiste tv-prijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring.

En Miguel

Niels en Jeroen kregen de Ring uit handen van het talent van vorig jaar, Rob Kemps. En de heren waren door het dolle. Niels: "Dank je wel, jullie zijn geweldig. Een enorme eer voor het hele team, we hadden dit niet verwacht. Het is een geweldig programma om te maken, dus dat doe je niet alleen maar samen met Jeroen."

Jeroen: "We willen Paul de Leeuw bedanken omdat die ons uit het theater heeft getrokken en natuurlijk onze superster Miguel."

Meer over