Famke Janssen reikt Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur uit

7 oktober 2016 16:10 | televizier-ring | Door Televizier

© AVROTROS

De Zilveren Televizier-Ster Acteur wordt donderdag tijdens het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt door filmster Famke Janssen.

Aan Famke de eer om in de HMH bekend te maken wie als eerste naar huis gaat met de Zilveren Ster voor beste tv-acteur van 2016. Wordt het Achmed Akkabi, Thom Hoffman of toch Victor Reinier

Prachtige verschijning

De Nederlandse Famke Janssen is een prachtige verschijning op het witte doek. Of ze nu in grote Hollywoodproducties, populaire Amerikaanse tv-series of juist in onafhankelijke kleinere films te zien is, keer op keer kunnen wij genieten van haar veelzijdige talent als actrice en verrast zij met de meest uiteenlopende rollen. 

Wereldberoemde acteurs

Famke Janssen speelde samen met Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart in de bekende filmserie X-Men. En we kennen haar natuurlijk van de Taken-trilogie, waar ze schitterde naast Liam Neeson. Ze heeft gewerkt met wereldberoemde acteurs zoals Robert DeNiro, Matt Damon, Michael Douglas, Leonardo DiCaprio en Jon Favreau.

Award

Ook mocht zij werken met fameuze regisseurs als Woody Allen, Bryan Singer en Robert Altman. Ze is bekroond voor haar rol in de tv-serie Nip/Tuck met een Saturn award. Op het moment is Famke Janssen op de Amerikaanse tv te bewonderen in de tv-serie How to get away with murder. En in 2017 zal zij te zien zijn als hoofdrolspeelster in de spinoff van de popuaire tv-serie The blacklist

Het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 13 oktober live te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Dit zijn trouwens de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring van 2016

Meer over