Floortje wil Coen & Sander naar Gouden Televizier-Ring Gala sturen

15 oktober 2014 15:21 | televizier-ring | Door Televizier

Floortje Dessing weet nog steeds niet of ze van de partij is op het Gouden Televizier-Ring Gala. Zoniet, dan stuurt ze als vervangers Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Floortje Dessing voelt zich nog niet helemaal stabiel na twee weken ziekenhuis, zo vertelde ze in de Coen & Sander Show op 3FM. En het Gouden Televizier-Ring Gala is morgen al. „Ik weet niet of ik dat ga halen, want ik kan weer net een beetje normaal lopen. Toen heb ik zitten denken wie mij hiermee wil helpen, en toen dacht ik: ik ga het aan jullie vragen.”

Mentaal doorheen getrokken

Met jullie doelt ze dus op dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga die Floortje de afgelopen tijd regelmatig in haar ziekenhuisbed belden voor een update. En dat heeft Floortje goed gedaan. „Hebben jullie geen zin om even in een mooie, strakke tuxedo naar Amsterdam af te reizen? Dat meen ik serieus. Jullie zijn collega’s van mij en hebben mij er mentaal doorheen getrokken. Het lijkt mij ontzettend leuk en ik ben ook een groot fan.”

Gratis drank

Toch kan het zijn dat de dj's hun smoking voor niets uit de mottenballen halen. „Misschien ga ik wel, als ik uit één of andere krocht een kracht haal. Ik ben er ook ooit maar één keer geweest. Ik vond het best wel grappig. Gratis drank.” Dat Floortje straks een beeldje mag ophalen sluit ze uit met concurrentes als Linda de Mol en Chantal Janzen. „Ik win niet. Dat weet ik nu al, dus je hoeft niet bang te zijn voor een speech. Dat weet ik honderd procent. Ik hoor daar sowieso al niet.

Vorig jaar won Linda de Mol en daar was ze zeer verguld mee

Meer over