Geer en Goor met ouderen naar het Televizier-Ring Gala

13 oktober 2016 10:35 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten

Gerard Joling en Gordon komen vanavond niet alleen over de rode loper. Ze worden namelijk vergezeld door drie markante kandidaten uit Geer & Goor zoeken een hobby.

In Koffietijd vertelde Gordon, hoe toepasselijk, vanuit zijn koffiezaak in Blaricum over zijn plannen voor het gala.

Rode loper

De zingende presentator werd vanochtend al vroeg wakker gebeld voor een radio interview, waardoor hij al wist dat het een krankzinnige dag ging worden. Hij gaat vanavond met een goed gevoel de rode loper op, samen met Ellie die haar benen mist, de Groningse Gé en Joke die dankzij het duo weer kan zwemmen. 

24 gasten

Op de vraag of hij ook nog mannelijk gezelschap aan zijn zijde heeft, merkte de bekrulde entertainer lachend op dat hij 24 mensen heeft uitgenodigd voor het Gouden Televizier-Ring Gala: "...Waaronder 22 one night stands!". Of ze nu winnen of niet, Geer en Goor organiseren sowieso hun eigen afterparty na het gala. 

Maatschappelijke boodschap

Uiteraard werd Gordon ook gevraagd hoe hij zijn kansen op het winnen van de ring inschat. Diplomatiek en bescheiden als hij is, merkte hij on op dat het uiteraard een eer is om bij de drie beste tv-programma's van het jaar te zitten én dat hij fan is van zowel Floortje als Penoza. Toch benadrukte hij dat Geer & Goor zoeken een hobby wat hem betrefteen mooie maatschappelijke boodschap uitdraagt en eenzaamheid onder ouderen op de kaart heeft gezet.

Stemmen kan tijdens de live uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala. Online via www.avrotros.nl/live of telefonisch: 

Voor Ring-genomineerde ‘Floortje naar het einde van de wereld’
Bel 0909-8851 of SMS ‘Ring 1’ naar 9090

Voor Ring-genomineerde ‘Geer & Goor: Zoeken een hobby!
Bel 0909-8852 of SMS ‘Ring 2’ naar 9090

Voor Ring-genomineerde ‘Penoza’
Bel 0909-8853 of SMS ‘Ring 3’ naar 9090

(kosten voor telefoon of sms-stem: 35 cent plus eventuele gsm-kosten) 

Meer over