Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-videoserie 2022

15 september 2022 19:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© YouTube

In Nederland is er geen gebrek aan goede online-videoseries, maar welke kregen dit jaar de meeste stemmen bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing? Dit zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Online-videoserie

En daar zitten oude bekenden, maar ook nieuwe talenten tussen!

De genomineerden

Op alfabetische volgorde zijn dit de drie genomineerden:

  • Politievlogger Jan-Willem - Politievlog
  • Robbert Rodenburg - Open Kaart
  • StukTV - Onmogelijk

Politievlogger Jan-Willem - Politievlog

In zijn vlogs neemt Jan-Willem Schut de kijkers mee in zijn werk als politieagent. Er komen spannende situaties voorbij, maar er wordt ook aandacht besteed aan de mensen achter de uniformen. In 2020 wist Jan-Willem zich al eens te plaatsen voor de top drie in deze categorie, maar toen ging Tim Hofman er met de prijs vandoor voor #BOOS. Is het dan nu tijd voor revanche?

Jan-Willem was ontzettend verrast met de nominatie. "Ik moet eerlijk zeggen: deze had ik niet aan zien komen." De politievlogger kan helaas niet op het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig zijn in verband met zijn vakantie. 

Robbert Rodenburg - Open Kaart

In deze serie voert Robbert openhartige gesprekken met bekende gasten door middel van kaartjes waar persoonlijke vragen op staan voor elkaar. Hij weet keer op keer de meest verrassende namen te strikken: van André van Duin tot Romee Strijd en van Ellie Lust tot Duncan Laurence.

Ook Robbert had een plek in de top drie niet verwacht. "Wat vet! Dit is een enorme eer. Ik ben heel blij."

StukTV - Onmogelijk

De drie mannen van StukTV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en doen alles samen, behalve deze serie! Thomas gaat in zijn eentje op pad om extreme dingen te leren waarmee hij zijn vrienden Giel en Stefan kan verrassen en verbazen. Zo is het Thomas onder andere gelukt om volledig afgetraind op de cover van de Men's Health te staan. 

Bij de heren van StukTV werd de nominatie met luid gejuich ontvangen. "Onwijs vet, echt te gek!", aldus Thomas. Ook Giel was dolblij voor zijn collega: "Dit heb je zo verdiend!"

Gouden Televizier-Ring Gala 2022

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ster Online-videoserie wint is te zien op donderdag 6 oktober 2022 tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1.

Andere genomineerden

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over