Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-Videoserie

21 september 2021 19:30 | televizier-ring | Door Jorien Slager

© Tour de Tietema/StukTV/Linda.nl

Vorig jaar won #BOOS de tweede Televizier-Ster Online-Videoserie. En nu zijn de drie genomineerden voor dit jaar bekend. Jullie stemden het meest op deze drie online-videoseries!

  • Giro di Tietema – Tour de Tietema
  • Jachtseizoen – StukTV
  • Linda’s Kankerverhaal – Linda.nl

Giro di Tietema

De mannen van YouTube-kanaal Tour de Tietema ondernemen een barre fietstocht vanuit Italië. Bas, Josse en Devin maken sportieve, humoristische video’s en gaan er altijd vol voor. Zo hebben ze beloofd dat Josse in fietspak + colbert naar het gala komt als ze genomineerd zijn. Wij zijn benieuwd! 

Jachtseizoen

Deze online-videoserie van StukTV is voor de derde keer genomineerd. Is driemaal scheepsrecht? Aan Giel, Stefan en Thomas ligt het niet, want Jachtseizoen 2020 was weer een pareltje met onder anderen Enzo Knol, Lil’ Kleine en Gaby Blaaser op de vlucht. 

Linda’s Kankerverhaal

Documentairemaker Linda Hakeboom heeft borstkanker en vlogt daarover op bijzonder eerlijke wijze in Linda’s Kankerverhaal. Zo kijken we mee met de eerste chemotherapie, zien we Linda pruiken passen en beantwoordt ze vragen van kijkers.

Gouden Televizier-Ring Gala

Op 14 oktober zien we op NPO 1 tijdens de live uitreiking van de Gouden Televizier-Ring welke genomineerde er uiteindelijk vandoor gaat met de Televizier-Ster Online-Videoserie.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Meer over