Genomineerden Zilveren Ster Vrouw maken zich op voor Ring Gala

15 Oktober 2015 16:23 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

Geraldine Kemper, Chantal Janzen en Floortje Dessing zijn alle drie in de race voor de Zilveren Ster Vrouw. Vanavond zijn ze in Carré aanwezig, maar hoe bereiden ze zich voor?

Op social media is het antwoord op die vraag eenvoudig te vinden.

Chantal Janzen vliegt heen en weer

Voor Chantal Janzen, vorig jaar de winnaar, wordt het haasten. Gisterochtend werd ze in Berlijn verwacht voor opnames van de Duitse versie van The Voice Kids. Op Twitter was te zien dat de doorgaans zo ontspannen presentatrice zich toch wel druk maakte om de Duitse klus.

Volgens haar PR-manager neemt Chantal een vlucht terug speciaal om bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig te kunnen zijn. Eerder vreesde ze nog dat ze door opnames in Duitsland verhinderd zou zijn. 

Floortje en de galajurk

Globetrotter Floortje Dessing werd vorig jaar ook genomineerd. Toen moest ze wegens ziekte helaas verstek laten gaan, maar dit keer is ze er gewoon bij. Al komt er toch nog meer voorbereiding bij zo'n gala kijken, ontdekte de presentatrice die doorgaans in een eenvoudig shirtje of ingepakt in een dikke winterjas op reis gaat.

Geraldine Kemper ontspant met sporten

Tot slot nieuwkomer Geraldine Kemper, het is niet meer dan logisch dat de BNN-presentatrice last heeft van zenuwen. Maar daar heeft de Volendamse iets op gevonden, zo laat ze vol trots op Twitter zien.

Moge de beste dame winnen!

Meer over