Glansrol voor Niels Geusebroek tijdens Gouden Televizier-Ring Gala.

Niels Geusebroek verzorgt de countdown tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Niels Geusebroek staat, in de laatste twee minuten waarin er gestemd kan worden, op het podium in Koninklijk Theater Carré. Terwijl de genomineerden met geknepen billetjes op de bank wachten, zingt Niels Geusebroek de sterren van de hemel tijdens een eenmalige vertolking van een door hem samengesteld nummer.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek maakte het nieuws vandaag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. ‘’Ik mocht het twee minuten durende stuk samen Eric van Tijn maken’’, vertelt The Voice Of Holland deelnemer. ‘’Tijdens de countdown zijn de kijkers erg nieuwsgierig naar de uitslag, waardoor niemand naar een andere zender zapt. We zijn daarom losgegaan met een stuk dat we eenmalig ten gehore brengen, het nummer komt dus niet op een cd te staan. Er is overigens ook een regisseur die er door middel van een choreografie een heel spektakel van maakt’’, aldus Niels Geusebroek.

Dit jaar zijn Flikken MaastrichtPenoza en SynDROOM genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014.

Reageren