Gouden Televizier-Ring

Gordon boos op Televizier, Televizier niet op hem

Gordon is zeer teleurgesteld in de Televizier-redactie omdat zijn programma Gordon gaat trouwen geen wildcard kreeg voor de Gouden Televizier-Ring. Hier reageert de redactie graag op.

In een Instagram-post zegt Gordon dat hij zeker en vast op een wildcard voor de Gouden Televizier-Ring rekende: 'Gordon gaat trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25?'.

Bij lange na niet

Gordon gaat trouwen was inderdaad spraakmakend en goed bekeken, daar is geen twijfel over. Toch kreeg het programma in de reguliere kwalificatieronden bij lange na niet genoeg stemmen voor een plek op de eindlijst. Veel kijkers knapten af op het einde van de serie waarin Gordon -ondanks zijn belofte en de titel van het programma- helemaal niet trouwde.

Dit is de officiële reactie van Elisa van de Wetering, de organisator van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing.

'We vinden het jammer om te lezen dat Gordon teleurgesteld is over onze keuze. Helaas was zijn programma Gordon gaat trouwen niet populair bij onze stemmers. En net als het publiek waren wij als redactie teleurgesteld in het slot van de serie.'

Gewoon doorgaan

Wij, de suffe ambtenaren van de Televizier-redactie, hopen hoe dan ook dat Gordon doorgaat met het maken van vermakelijke en spannende programma's zodat hij volgend jaar wellicht weer meedingt naar die mooie gouden Ring.

Meer over:

Reageren