Gouden Televizier-Ring 2013 uitgereikt door Sacha de Boer

17 oktober 2013 09:55 | televizier-ring | Door Televizier

De Gouden Televizier-Ring 2013 wordt door niemand minder dan Sacha de Boer uitgereikt. Ook Jan Taminiau, Susan Visser en Monic Hendrickx krijgen een rol tijdens de uitreiking.

Sacha de Boer zal de felbegeerde Gouden Televizier-Ring dit jaar uitreiken aan Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS) of Wie is de Mol? (AVRO). De nieuwslezeres, die in 2006 nog tot populairste nieuwslezeres ooit werd verkozen, vindt het een enorme eer.

“Als voormalig nieuwsbrenger is het heel bijzonder om straks een bericht te mogen brengen waarvan je weet dat drie groepen programmamakers niet kunnen wachten tot je Het Nieuws vertelt. Ook weleens leuk om met een bericht een aantal mensen héél gelukkig te maken!”, zegt Sacha.

Susan Visser en Monic Hendrickx

Maar de AVRO heeft nog meer grote namen weten te strikken die een rol krijgen tijdens de awardshow. Het gaat om hoofdrolspelers van het afgelopen tv-jaar, zoals topontwerper Jan Taminiau. 

Ook Gouden Kalf-winnares Monic Hendrickx (Penoza) en Gouden Televizier-Ring winnares Susan Visser (Gooische Vrouwen) krijgen ook een rol tijdens één van de uitreikingen. Overige uitreikers worden nog even stil gehouden tot aan het gala op 18 oktober.

Anita Meyer

Eerder werd al bekend dat er een aantal spetterende optredens te zien zullen zijn tijdens het Televizier-Ring Gala. Zo zal Hadewych Minis de laatste twee stemminuten vol zingen en zal ook Anita Meyer een optreden geven

Gouden Televizier-Ring Gala 2013

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. Op Nederland 1 is vrijdag 18 oktober om 19.55 uur de Gouden Lopershow te zien. Om 20.30 uur wordt het Gala zelf uitgezonden. 

Meer over