Gouden Televizier-Ring Gala 2013: Gouden jurk voor Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij presenteert vanavond het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 geheel in stijl met een speciaal door Edwin Oudshoorn ontworpen gouden jurk.

Oudshoorn heeft de op maat gemaakte gouden jurk speciaal ontworpen voor Kim-Lian.

Nieuwe traditie rond de Televizier-Ring

De ontwerper laat in een verklaring weten het een eer te vinden gevraagd te zijn Kim-Lian te kleden voor dit evenement. "Nederland kent niet veel gala's waar we uit mogen pakken, dus als er een moment is zoals het Televizier-Ring Gala, dan werk ik daar ontzettend graag aan mee. Overigens heerst er altijd een bepaalde nieuwsgierigheid rondom het nieuwe ontwerp van De Ring en ik zou het geweldig vinden als een zelfde soort traditie ontstaat naar de nieuwsgierigheid rondom De Jurk van de avond."

'A touch of gold'

Hoe de jurk er precies uitziet, blijft uiteraard tot het laatste moment een goedbewaard geheim. Feit is dat Kim-Lian verguld is met haar gouden creatie.  “Al weken lang wordt aan mij gevraagd: wat ga je dragen? Ik wist meteen dat het iets met een ‘touch of gold’ zou moeten zijn. Toen ik het eerste ontwerp van Edwin onder ogen kreeg dacht ik: dit wordt speciaal."

Reageren