Gouden Televizier-Ring Gala blikt terug op tv-hits van toen

16 oktober 2011 19:34 | televizier-ring | Door Televizier

Het 46e Gouden Televizier-Ring Gala staat vrijdag 21 oktober in het teken van terugblikken op successen van vroeger, mét de presentatoren van toen.

Om de belangrijkste televisieprijzen van Nederland op toepasselijke wijze uit te reiken, gaat de AVRO terug naar bekende televisiehits uit het verleden.

Zo zal Angela Groothuizen, in de jaren negentig bekend geworden op televisie met De uitdaging, de winnares van de Zilveren Televizier Ster Vrouw bekend maken.

Ook heeft de organisatie Marc Klein Essink weten te strikken.  Volledig in de sfeer van zijn spectaculaire Staatsloterijshow maakt Marc tijdens het gala de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Man bekend.

Stuif es in
Televisiecorryfee Ria Bremer krijgt een speciaal moment in de show.  De kijkers thuis en de gasten in Koninklijk Theater Carre kunnen nog een keer genieten van een mini aflevering van haar grote televisie hit Stuif es in. Hoe dat er uit zal zien wordt nog even stil gehouden.  Daarnaast reikt Ria Bremer ook een award uit, namelijk De Gouden Stuiver 2011.

De Gouden Televizier-Ring zelf wordt dit jaar uitgereikt door de grande dame van de Nederlandse televisie, meervouding ringwinnares Mies Bouwman. 

Meer over