Gouden Televizier-Ring niet naar veiling Serious Request

20 oktober 2014 13:25 | televizier-ring | Door Televizier

Flikken Maastricht zou de Gouden Televizier-Ring volgens 3FM-verslaggever Lex Uiting moeten doneren aan Serious Request. Avrotros heeft laten weten dat de prijs niet wordt geveild.

Flikken Maastricht won donderdagavond in een bomvol Carré de Gouden Televizier-Ring 2014. Victor Reinier en consorten waren dan ook flink geschrokken toen ze merkten dat de prestigieuze prijs was gestolen! De dader maakte zichzelf maandagochtend bekend, en kwam met een opmerkelijk voorstel.

Gouden Televizier-Ring

Lex Uiting vertelde in de ochtendshow van Giel Beelen dat hij de Gouden Televizier-Ring 2014 op de set van Flikken Maastricht had gestolen. De 3FM-verslaggever wilde de prijs niet teruggeven en kwam met een voorstel. Lex wil de prijs veilen tijdens Serious Request, volgens hem levert de Ring namelijk flink wat duiten op. De Avrotros bedankte vriendelijk, maar kwam wel met een tegenvoorstel.

Serious Request

''Het is een prijs voor heel veel mensen die al acht jaar aan het programma werken. Dus we kunnen hem niet zomaar weggeven’’, vertelde een woordvoerster van Avrotros aan RTL Boulevard. "We komen in de week van Serious Request met een andere ludieke en spectaculaire actie voor de veiling. Iets wat misschien nog wel veel leuker is dan de ring, en zeker Flikken-waardig."

Chantal Janzen heeft de Zilveren Televizier-Ster gelukkig veilig thuis neergezet.

Meer over