Gouden Televizier-Ring verkiezing populairder dan ooit

Meer dan 400.000 stemmen. Nooit eerder brachten zo veel mensen hun stem uit in de Gouden Televizier-Ring verkiezing als in 2011. En u kunt uw favoriete programma nog steeds steunen! De stembus op www.televizierring.nl sluit aanstaande vrijdag om 12.00 uur. 

Volgens Jeroen de Goeij, chef redactie van de organiserende tv-gids Televizier, is het zeker geen verspilde moeite om alsnog een stem uit te brengen op de site van de Gouden Televizier-Ring. „De top vijf ligt dit jaar extreem dicht bij elkaar, dus iedere stem telt.”

Meer stemmen
Dat dit jaar meer stemmen zijn uitgebracht dan vorige jaren is volgens De Goeij vooral te danken aan de social media. „Veel mensen hebben elkaar via Facebook, Hyves en Twitter gestimuleerd om te stemmen op hun favoriet.” Een andere reden voor het recordaantal stemmen zijn de promotiecampagnes van genomineerden. Onder anderen Wendy van Dijk, Martijn Krabbé, Ali B., Joris Linssen, Erica Terpstra en de dames en heren van Oh oh Cherso probeerden via filmpjes en fansites het publiek over te halen op hen te stemmen.

Live uitzending Gouden Televizier-Ring Gala op 21 oktober
De winnaars van 2011 worden bekendgemaakt op vrijdag 21 oktober. De AVRO zendt het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam live uit op Nederland 1. Tijdens de uitzending kan er nog gestemd worden op de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. De winnaars van de andere categorieën staan na de eerste verkiezingsronde al vast en zullen tijdens het Gala worden bekendgemaakt.

Meer over:

Reageren