Gratis stemmen via tweede scherm tijdens Gouden Televizier-Ring Gala

21 oktober 2011 08:02 | televizier-ring | Door Televizier

Dit jaar is het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala mogelijk om naast het live stemmen in de uitzending via sms en bellen, nu ook gratis te stemmen via het zogenaamde tweede scherm. Dat kan met een laptop, pc maar ook met een tablet of smartphone via live.avro.nl.

Uniek en nog nooit eerder gedaan is het kijkje in de huiskamer van bekende Nederlanders die ook live naar het 46ste gala kijken. De kijker beleeft de emotie, het gejuich of juist de verontwaardiging van de BN’ers die de AVRO later deze week bekend zal maken.

Het tweede scherm is praktisch en biedt niet alleen de gelegenheid om gratis en gemakkelijk te stemmen maar ook inzicht in het stemgedrag. Welke provincie gunt de Gouden Televizier-Ring aan Wie is de Mol, The Voice of Holland of aan Voetbal International?

Daarnaast zijn alle tweets van bekende Nederlanders die in de zaal zitten te zien en natuurlijk van alle Nederlanders die in de ban zijn van de Ring.

Inloggen om te stemmen kan, net zoals tijdens de eerste verkiezingsronde in september, met je Facebook-, Hyves- of Twitter-account maar ook met een Televizier-account.

Meer over