Guus Meeuwis ontvangt Televizier Talent Award

Guus Meeuwis heeft eindelijk de Televizier Talent Award ontvangen. De zanger/presentator was niet in het land toen hij tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala als beste nieuwkomer van het jaar werd uitgeroepen.

Guus kreeg de prijs overhandigd in Boulevard. Tot zijn verbazing was de troffee lichter dan dat 'ie er uitzag. "Maar dat is vaker met waardevolle dingen", aldus Guus.

Guus won de award voor zijn rol als teamcaptain in Ik hou van Holland, maar was tijdens het Gala op Curacao. Zijn collega Jeroen van Koningsbrugge nam de prijs voor hem in ontvangst.

In eerste reactie liet Guus weten het een eer te vinden gewonnen te hebben. "Maar wel wonderlijk, ik ben verbaasd dat ik al een prijs win na pas één seizoen op televisie te zijn... En dan ook nog eens met iets wat je eigenlijk met heel veel plezier doet."

Zowel Guus als zijn Ik hou van Holland-collega's Jeroen en Linda de Mol vielen tijdens het ring gala in de prijzen. Guus is daar blij om, want "Dat scheelt een hoop gezeur tijdens het eten 's avonds en de uitzending "Awww, jij hebt geen prijs gewonnen", daar is nu geen sprake meer van."

Meer over: