Guus Meeuwis ziet Televizier-Ring voor Ik Hou Van Holland best zitten

22 september 2013 15:36 | televizier-ring | Door Televizier

Ik Hou Van Holland heeft een plaatsje in de top tien kanshebbende programma's voor een Gouden Televizier-Ring nominatie. Teamcaptain Guus Meeuwis ziet de ring op zich wel zitten.

De Brabantse zanger biechtte zijn voorzichtige ambitie op in een interview met RTL Boulevard.

"Wel een keer verdiend"

Guus, die in 2011 de Televizier Talent Award won, ziet op zich kansen voor de familiespelshow. "Je zou zeggen dat men het na elf seizoenen en zoveel kijkers getrokken te hebben wel een keer heeft verdiend." Ik Hou Van Holland werd tot nu toe slechts één keer genomineerd. In 2010 verloor de show het van Carlo & Irene en hun TV Kantine.

Moment is misschien geweest

Desondanks blijft Guus voorzichtig in zijn voorspellingen. "“Aan de andere kant heb je ook het gevoel dat het moment wel geweest is. Het zou een prachtig eerbetoon zijn als het wel gebeurt.”  Of Ik Hou Van Holland haar moment gemist heeft, is de vraag. De spelshow is nog altijd de onverslaanbare winnaar van de zaterdagavond, maar de kijkcijfers lopen wel terug.

Linda, Guus en Jeroen van Koningsbrugge behaalden vorig jaar nog met gemak 2.5 miljoen kijkers, deze reeks is de twee miljoen grens nog niet overschreden.  


Meer over