Hadewych Minis geeft show tijdens Televizier-Ring Gala 2013

14 oktober 2013 11:49 | televizier-ring | Door Televizier

Actrice en zangeres Hadewych Minis krijgt dit jaar de eer om op te treden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013. Ook Tygo Gernandt is van de partij.

Het belooft niet zomaar een optreden te worden, Hadewych mag namelijk de laatste twee minuten waarin nog gestemd kan worden op de genomineerden programma's vol zingen.

Naast Hadewych zullen ook acteur Tygo Gernandt en celliste Mayke Rademakers te zien zijn in deze Final Countdown. Dat belooft dus een spectaculair showblok te worden.

Wat een feest!

Hadewych laat weten enorm veel zin te hebben om iets unieks neer te gaan zetten. “Het is voor mij altijd een droom geweest om in Koninklijk theater CarrĂ© op te mogen treden. Dat staat al jaren op mijn verlanglijstje en die wens gaat nu in vervulling. Vorig jaar zat ik tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala nog op de bank als genomineerde voor Wie is de Mol? en nu mag ik daar zingen; hoera, wat een feest!”

Eerder dit jaar bracht Hadewych haar eerste album uit, waarop ze zingt en zichzelf begeleidt op de basgitaar.

Tania Kross

Vorig jaar had operazangeres en Wie is de Mol?-deelneemster Tania Kross de eer om de laatste 120 seconden weg te zingen. Bekijk dat bijzondere optreden hieronder:

Meer over