Humberto Tan deelt Zilveren Ster met Luuk Ikink

17 oktober 2014 09:01 | televizier-ring | Door Televizier

© RTL Late Night

Humberto Tan won tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Zilveren Ster. Maar, de beste mannelijke presentator deed later op de avond iets opmerkelijks.

Kort nadat hij de prijs had gewonnen én Ring Night Live had gepresenteerd tijdens het gala, spoedde Tan zich naar de set van RTL Late Night. Daar werd hij onder luid gejuich en gejoel ontvangen, waarna het een meer dan feestelijke uitzending werd.

Luuk Ikink op locatie in Carré

Tijdens de show, met onder anderen Jan de Hoop, dj David Guetta en Beau van Erven Dorens, schakelde Humberto meerdere malen met Luuk Ikink die live vanuit Carré verslag deed.

Luuk zag de Televizier Talent Award aan zijn neus voorbij gaan, maar interviewde desondanks opgewekt als altijd winnaars als Chantal Janzen, Angela Schijf en Victor Reinier. Na zijn laatste bijdrage riep Humberto zijn sidekick op zo snel mogelijk naar het NH Schiller hotel te komen waar de talkshow wordt gedraaid.

Gedeelde Zilveren Televizier-Ster

Luuk kwam letterlijk in de laatste minuut van de show aan en kon ook op een fiks applaus rekenen. Humberto Tan, de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster, haalde hem naar voren, sloeg een arm om 'm heen en zei: "Luuk, laat ik het zo zeggen: ik vind dat wij samen deze prijs voor de helft hebben gehad."

Stralend nam Ikink de award in ontvangst waarna hij op onnavolgbaar komische wijze met ster en al uit beeld verdween tijdens Humberto's afkondiging.

Meer over