Humberto Tan presenteert Ring Night Live

Humberto Tan presenteert tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de korte talkshow Ring Night Live. Tijdens de uitzending interviewt hij de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2014.

Humberto Tan is de meeste geliefde talkshowhost van het land. De goedlachse presentator heeft daarom de grote eer om tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré het praatprogramma Ring Night Live te presenteren.

Ring Night Live

Humberto Tan is dolgelukkig dat de organisatie hem heeft uitgekozen als opvolger van Eva Jinek, de blondine mocht Ring Night Live vorig jaar namelijk presenteren. “De waardering van de kijker is fantastisch en ik zie ernaar uit om tijdens het live gala te praten met de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2014”, aldus de RTL Late Night-presentator.

Humberto Tan

Humberto Tan is momenteel de populairste talkshowhost van het land, dit blijkt uit onderzoek dat Televizier liet uitvoeren door Intomart GfK. Maar liefst 55 procent van de ondervraagden ziet in hem de koning van de talkshow. VARA-presentatoren Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw staan respectievelijk tweede en derde op de lijst.

Humberto Tan maakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala ook nog eens kans op de Zilveren Televizier-Ster Man.

Reageren