Iconen geëerd tijdens Gala

De grootste iconen uit de Nederlandse televisiegeschiedenis worden vrijdag 22 oktober geëerd in het 45ste Gouden Televizier-Ring Gala.Speciaal voor het gala komen televisie-iconen als Mies Bouwman, (Één van de Acht , In de Hoofdrol), Berend Boudewijn (BB Show), Pleuni Touw (De Stille Kracht, De Fabriek), Ad Visser, Penney de Jager (Toppop), Willeke Alberti (De Kleine Waarheid) en nog vele andere sterren naar Koninklijk Theater Carré.

Roemrijke geschiedenis
In een speciaal lied wordt terug gegaan naar de tijd van toen en stil gestaan bij unieke televisiemomenten die velen nog op hun netvlies hebben staan. In het nummer komen ook de mooie momenten uit de legendarische televisieseries voorbij.

"De Gouden Televizier Ring is een historische prijs en wordt dit jaar voor de 45ste keer uitgereikt. Daarnaast is het bijna 60 jaar geleden dat de eerste officiële televisie-uitzending in Nederland plaats vond. Voor ons een mooi moment om stil te staan bij de roemrijke televisie-geschiedenis in Nederland en legendarische televisiepersoonlijkheden te eren", aldus Chantal Janzen

De voorbereidingen voor het nostalgische showblok in het 45ste Gouden Televizier-Ring Gala zijn in volle gang. Wie het gaat zingen en hoe het er uit exact uit gaat zien, wordt nog even stil gehouden.

Meer over: