Irene Moors baalde van fashion disaster tijdens Gouden Televizier-Ring Gala

Irene Moors schrok vrijdag tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala toen ze haar zorgvuldig uitgekozen jurk naar eigen zeggen wel 50 keer voorbij zag komen. 

Irene had speciaal voor het ringgala een zwarte, kanten avondjurk van Raak aangeschaft, vertelde ze aan stylist Fred van Leer in Life4you

Irene Moors kwam zichzelf tegen

"Ik vond kant altijd een beetje ordinair", biechtte Irene op, "Maar ik dacht: nu kan het. Wat blijkt: ik ben mezelf wel vijftig keer tegengekomen die avond." Om haar punt kracht bij te zetten, liet Irene foto's zien van Sacha de Boer, Gallyon van Vessem en Lieke van Lexmond die allen vrijwel exact dezelfde creatie als Irene droegen. Gallyon en Lieke hadden zelfs exact dezelfde jurk aan.  

Fashion disaster

Met dezelfde jurk op een feestje verschijnen wordt in sommige kringen als 'fashion disaster' gezien en Irene baalde dan ook behoorlijk. Fred bracht verlossing door op te merken dat het wat hem betreft absoluut geen ramp is, kant is immers in stijl dit seizoen, dus het getuigt vooral van goede smaak.

De jurk van Angela Schijf kwam tot d'r oren

Fred merkte verder op dat hij de creatie van Linda de Mol echt 'the bomb' vond. Wel zette hij zijn vraagtekens bij de keus van de rok van Angela Schijf. "Ze waren blijkbaar vergeten dat Angela er de hele avond in moest zitten, daardoor kwam dat ding zowat tot d'r oren", aldus Fred.

Bekijk hier een overzicht van alle sterren en hun creaties en klik hier voor alle winnaars en hun prijzen.

Reageren