Irene Moors hoopt op Gouden Televizier-Ring voor Zie ze vliegen

Irene Moors zou maar wat graag een tweede Gouden Televizier-Ring winnen voor haar nieuwe komedieserie Zie ze vliegen. Dat vertelde ze onlangs aan Televizier.

Ondanks de toenemende kijkcijfers en de overwegend positieve recensies voor hun nieuwe show, blijft Irene realistisch. “Twee keer de Ring achter elkaar winnen is volgens mij nog nooit gebeurd. Ik kan het me niet voorstellen dat het gebeurt. Maar: ja! We gaan ervoor.".

Of de wens van Irene Moors nogmaals de Gouden Televizier-Ring te winnen in vervulling gaat, blijft echter de vraag tot medio 2012. Volgens de regelementen van de Gouden Televizier-Ring kan Zie ze vliegen dit jaar namelijk niet meedingen naar het felbegeerde sieraad. Alleen programma's die zijn uitgezonden in de periode 1 augustus 2010 tot 1 augustus 2011 mogen aan de verkiezing van 2011 meedoen. De eerste aflevering van Zie ze vliegen werd pas op 20 augustus 2011 uitgezonden. Daardoor maakt de serie pas kans op een Gouden Televizier-Ring in 2012.

Realistisch
Vorig jaar won Irene samen met Carlo Boszhard de ring voor hun persiflageprogramma De TV kantine. Feit is wel dat Zie ze vliegen steeds beter bekeken wordt. De debuutaflevering wist vorige week 109.2000 kijkers aan de buis gekluisterd te houden, terwijl zaterdag 155.000 kijkers extra de vliegveldperikelen wisten te waarderen.  

De eerste stemronde voor de Gouden Televizier-Ring 2011 gaat aanstaande donderdag, 1 september van start.

Reageren