Irene Moors tipt Ik hou van Holland als nieuwe Ring-winnaar

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Carlo Boszhard en Irene Moors de Gouden Televizier-Ring wonnen voor hun programma De TV-kantine. Irene hoopt dat Ik hou van Holland hun opvolger gaat worden.

Zelf is ze ook fan van het spelletjesprogramma met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. „Ik kijk graag naar Ik hou van Holland, vooral omdat het hele gezin bediend wordt. De kinderen vinden het ook leuk. En dat ze al seizoenen lang meer dan 2 miljoen kijkers trekken, is natuurlijk ook heel knap.” Irene denkt dat de andere twee genomineerden Wie is de mol? en The Voice zullen zijn. „Dat is toch een heel nieuw soort talentenjacht.”

Opscheppen
Irene's Televizier-Ring heeft een plek gekregen op het trofeeënkastje op haar kantoor. „Het origineel staat trouwens heel terecht bij Carlo. Hij heeft de Ring pontificaal in de huiskamer staan, als je binnenkomt glimt ie je tegemoet. De mijne staat tussen m'n andere prijzen. Het liefst zou ik 'm elke dag om doen omdat ik 'm prachtig vind, maar ik ben bang dat mensen dat nogal opschepperig vinden.”

 

Reageren