Jan Smit hoogstwaarschijnlijk fit voor Televizier-Ring Gala

7 oktober 2016 10:33 | televizier-ring | Door Televizier

© Michel Schnater

Jan Smit is donderdag 13 oktober hoogstwaarschijnlijk gewoon van de partij als presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala. De opgelopen hersenschudding is geen probleem.

Officieel wordt de beslissing over de combinatie van Jan en het Gouden Televizier-RIng Gala zondag genomen, maar het ziet er goed uit, zo zegt manager Aloys Buys in het AD: „Het geven van een concert van 2,5 uur waarin je alles moet geven, is iets anders dan het presenteren van een gala, dus de arts gaat ervan uit dat dit geen probleem moet zijn.'' Jan presenteert het Gouden Televizier-Ring Gala op 13 oktober samen met Art Rooijakkers.

Thuis verbijten

Jan Smit zegt wel een concert in Apeldoorn af dat vanavond had moeten plaatsvinden. „Ik ondervind er gewoon nog te veel hinder van”, zegt de zanger daarover. Zingen drukt nu eenmaal zwaarder op de hersenpan dan presenteren. „Het is onmogelijk al een 2 uur durend live concert te geven, omdat er dan nog te veel druk op mijn hoofd komt te staan. Ik zit me al een week thuis te verbijten, maar er zit helaas niets anders op.”

Jan Smit viel een week geleden thuis van de trap en kwam daarbij nogal vervelend terecht.

Meer over