Jeroen van Koningsbrugge verloot Mercedes onder Televizier-Ring stemmers

18 september 2014 19:02 | televizier-ring | Door Televizier

© Anouck Wolf/BNN

Jeroen van Koningsbrugge heeft veel over voor de Televizier-Ring voor zijn serie Smeris. Hij geeft de Mercedes uit de serie weg aan een van de stemmers.

De winnaar van de ludieke actie hoeft zich niet meteen rijk te rekenen, het gaat om de zilverkleurige Mercedes waarmee Jeroen als rechercheur Theo door de straten van Tiburg scheurt in de BNN-serie Smeris. De Mercedes is een klassieker uit 1985, dus hoe lang de winaar van de actie nog kan rijden in het ding, is de vraag.

Screenshot

Als je in aanmerking wil komen voor de auto moet je via Twitter kunnen aantonen dat je op Smeris hebt gestemd door middel van een screenshot met de tekst 'Mijn stem op #Smeris is een Mercedes waard!'. Jeroen is van plan om de prijs weg te geven tijdens de live-uitzending van de Televizierring op 16 oktober in Carré. Dan moet Smeris natuurlijk wel tot de drie genomineerden behoren die op 29 september bekend worden gemaakt.

De acteur overtreedt geen Televizier-Ring regels met zijn actie, het is allemaal geoorloofd volgens de strenge reglementen van de publiekprijs.

Jeroens vriend en collega Dennis van de Ven ziet helemaal niets in de actie.

Natuurlijk kun je ook op heel andere programma's stemmen voor de Televizier-Ring. Dat kan nog tot 29 september 9.00 uur.

Meer over