Johan Derksen trekt zich niets van kritiek aan

Dat Voetbal international de Gouden Televizier-Ring 2011 won, schoot sommige tv-critici in het verkeerde keelgat. Het programma zou 'niet ring-waardig zijn'. Johan Derksen denkt daar het zijne van. 

Toen vrijdag bekend werd dat Voetbal international de Gouden Televizier-Ring had gewonnen, nam Johan Derksen van de gelegenheid gebruik om live op zowel Nederland 1 als op VI-thuishonk RTL 7 alle critici op hun nummer te zetten. 

"Ik vind het geweldig voor alle mensen hier dat we gewonnen hebben en ik vind het ook bijzonder leuk dat al die wijsneusen die de hele dag op de radio hebben geroepen dat ons programma het niet moet winnen, omdat dat het faillissement van het tv-wereldje zou zijn", aldus Derksen.

Alle kritiek over (het gebrek aan) kwaliteit van VI vindt Derksen wat onzinnig. "Die heren hebben er blijkbaar erg veel verstand van. Ik weet ook zeker dat die mensen die dit gezegd hebben, nu ook wel zullen vinden dat het stemmende publiek smakeloos is. Wij zijn hier in bescheiden kring erg blij dat we met een klein programma al die grote wijsneuzen te snel en te goed af zijn."

Johan was na het winnen van de ring toch geraakt, ondanks het feit dat hij geregeld had verklaard er niets mee te maken willen hebben.

"Ik vind het wel vermakelijk en ook heel goed en belangrijk voor ons programma op zo'n kleine zender dat we dit gewonnen hebben. Het is heel eervol, al spreekt het mij persoonlijk niet zo aan, omdat ik niet bij dit circus wil horen."

Reageren