Johnny de Mol komt met Guus Meeuwis naar het Televizier-Ring Gala

Johnny de Mol heeft vanavond wel een hele bijzondere date tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij maakt zijn opwachting samen met goede vriend Guus Meeuwis. 

Johnny deed deze onthulling in een live-interview met Koffietijd

Bassie & Adriaan

De Mol is genomineerd voor zowel de Gouden Televizier-Ring als de Zilveren Ster, toch oogde hij nog opvallend rustig zo vlak voor het Gala. Aan de Koffietijd-verslaggeefster vertelde hij dat Guus zelf met het idee kwam samen te gaan: "Hij moet optreden vanavond en zei: "jij bent single en mijn vrouw is er niet, laten we samen gaan.". We wilden eerst kiezen voor hilarische outfits, Guus was van plan als Bassie & Adriaan te gaan, maar het wordt toch gewoon een mooi, net pak."

"Televizier-Ring mooi symbool"

Gevraagd naar zijn mening over de Gouden Televizier-Ring, ontworpen door Anneke Schat, was Johnny eerlijk: "De ring is mooi als symbool waar hij voor staat: de prijs van de kijker, een blijk van waardering. Het is een cliché, maar het is al een eer om genomineerd te zijn. Dat het ook nog eens de 50e editie is en dat we in de race zijn met SynDROOM, een mooi programma over een groep kwetsbare mensen dat ook nog eens uit eigen koker komt is helemaal bijzonder."

Reageren