Johnny de Mol verrast door Gouden Televizier-Ring-nominatie SynDROOM

11 oktober 2014 15:00 | televizier-ring | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Johnny de Mol vindt het fantastisch dat zijn programma is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014. De presentator vierde alvast een feestje met zijn ‘Syndromers’. 

Johnny de Mol: „We kregen heel veel positieve reacties gekregen op SynDroom. Toch was de nominatie een grote verrassing. Ik heb het bij mijn agent thuis gevierd met een aantal ‘Syndromers’ uit het eerste seizoen. We hebben champagne gedronken en er waren lekkere hapjes. Nu zijn we keihard bezig om zo veel mogelijk kaartjes voor het Gouden Televizier-Ring Gala te regelen, zodat de Syndromers het ook van dichtbij kunnen meemaken.”

Publiek

„Het gaat wel lastig worden, want ik vind Penoza en Flikken geweldige series. Ik heb zelfs nog een rol gespeeld in het eerste seizoen van Penoza. Dus mochten zij winnen, dan is die Gouden Televizier-Ring ook een beetje van mij. Maar uiteindelijk hoef ik me er niet druk over te maken, ik heb er toch geen invloed op, het publiek bepaalt. Wij zijn niet van plan om een enorme campagne te voeren, iedereen weet wat we maken en waar we voor staan. May the best show win!

Johnny de Mol maakt ook kans op de Zilveren Televizier-Ster Man.

Meer over