Jort Kelder doet verslag vanaf de loper tijdens Televizier-Ring Gala

Jort Kelder doet volgende week vrijdag live verslag vanaf de gouden loper tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013.

Jort Kelder speelt vrijdag 18 oktober voor razende reporter tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 vanuit Koninklijk Theater Carré. Hij presenteert namelijk De Gouden Lopershow.

Aankomst televisiesterren

De Gouden Lopershow wordt om 19.55 uur live uitgezonden door de AVRO op Nederland 1. Tijdens de show is de aankomst van alle televisiesterren te zien. Daarnaast zal Jort een aantal van hen interviewen.

Hoe Heurt Het Eigenlijk?

Jort Kelder presenteert momenteel voor de AVRO het programma Hoe Heurt Het Eigenlijk? Vorig jaar maakte hij tijdens het Televizier-Ring Gala nog een speciale editie van het programma. Hierbij vroeg hij tijdens de afterparty aan de sterren: Hoe heurt het eigenlijk in Hilversum?

Tweede scherm

Wie niet kan wachten tot 19.55 uur kan alvast vanaf 19.00 uur terecht op het tweede scherm van het Gouden Televizier-Ring Gala 2013. Via live.avro.nl is een live-stream te volgen van de gouden loper. Via het tweede scherm kan je rechtstreeks zien hoe de grootste sterren hun entree maken.

Maar er is meer: tijdens het gala kun je via het tweede scherm gratis je stem uitbrengen op jouw favoriete programma. De ‘Stemmen Sonar’ toont per seconde de locatie en plaatsnaam van stemmen die via de webbrowser zijn uitgebracht. De ‘Celebrity Tweets’ Twitter-feed laat alle live tweets zien van bekende Nederlanders die in de zaal zitten van Koninklijk Theater CarrĂ©.

Stemmen door te bellen of smsen blijft uiteraard ook mogelijk.

Gouden Televizier-Ring Gala 2013

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 wordt om 20.30 uur live uitgezonden op Nederland 1. De genomineerde programma's zijn Divorce, Flikken Maastricht en Wie is de Mol?.

Een overzicht van alle genomineerden vind je hier.

Reageren