Kaarten Gouden Televizier-Ring Gala 2014 in de verkoop

Ring-fans opgelet: er zijn 100 kaarten te koop voor het tv-gala van het jaar op donderdag 16 oktober. Wees er snel bij, want ze zijn echt zó weg!

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré worden de meest prestigieuze televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Om de trouwe fans een kans te bieden dit unieke festijn mee te maken, zijn een aantal kaarten beschikbaar gesteld. 

Het Gouden Televizier-Ring Gala

Als je dacht dat je met een mooi scherm en een goede surround set televisie op de best mogelijke manier beleeft, dan heb je het mis! Als publiek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala voel je de spanning van de kanshebbers, ruikt je het parfum dat het angstzweet van de genomineerde BN’ers camoufleert en je geniet uiteraard van een prachtige galavoorstelling die je nooit meer zult vergeten. Wil jij televisie in de meest spectaculaire vorm zelf meemaken? Koop dan snel kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2014! 

Uniek tv-evenement

Het Gouden Televizier-Ring Gala is een unieke voorstelling, waar slechts een select gezelschap bij aanwezig kan en mag zijn. Wil jij onderdeel uitmaken van het meest toonaangevende tv-evenement van Nederland? Wees er dan snel bij! Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. 

Kaartverkooop

De kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 zijn vanaf woensdag 8 oktober te koop via de website van Koninklijk Theater Carré. De 100 beschikbare plaatsbewijzen zijn vanaf 12 uur te koop en kosten 57,75 euro per stuk.

Flikken Maastricht, Penoza en SynDROOM zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014.

Reageren