Aanstormend talent

Kaj Gorgels wint Televizier Talent Award

11 oktober 2018 21:37 | televizier-ring | Door Kirsten Keerssemeeckers

© William Rutten

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kreeg presentator Kaj Gorgels de Televizier Talent Award. Patty Brard reikte de prijs aan hem uit.

Kaj Gorgels begon zijn carrière als YouTuber, maar brak al snel door als presentator van onder meer SOS: Mijn vakantie is een hel op RTL 5 en Temptation Island Vips op Videoland. Voor Patty Brard de prijs uitreikte, waarschuwde ze de winnaar nog even. Ze benoemde aan wat voor soort programma’s bekende Nederlanders allemaal mee moeten doen, van Sterren springen tot avonturenprogramma’s als Expeditie Robinson. Aan die laatste deed Kaj in 2017 al mee. Hij haalde de finale.

Reactie

In een eerste reactie liet Kaj weten blij te zijn met deze aanmoedigingsprijs. "Een fantastische eer", noemde hij het. Hij bedankte zijn fans en ook zijn moeder, met wie hij naar het Gouden Televizier-Ring Gala was gekomen.

Genomineerden

Voor de Televizier Talent Award waren ook Ellie Lust en Nienke Plas genomineerd. Ellie Lust was al jaren te zien als politiewoordvoerder in Opsporing verzocht en brak bij het grote publiek door dankzij haar ‘etherdiscipline’ in Wie is de Mol?. Dit jaar presenteerde ze haar eigen programma Ellie op patrouille. Nienke Plas kreeg net als Kaj Gorgels nationale bekendheid op Youtube. Ze viel op bij RTL, waar ze afgelopen televisieseizoen Zon, zuipen, ziekenhuis: Hier is het feestje mocht presenteren.

Televizier Talent Award

Kaj Gorgels is in goed gezelschap. De afgelopen jaren werd de Talent Award gewonnen door onder anderen Jan Versteegh en Marieke Elsinga.

Meer over