Linda de Mol niet op Gouden Televizier-Ring Gala

Linda de Mol is er voor het eerst in jaren niet aanwezig op het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré. De blondine maakt kans op de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Linda de Mol’s manager Xenia Kasper heeft aan het AD laten weten dat de Linda's Zomerweek-presentatrice niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig zal zijn. Kasper wil niet zeggen of dit te maken heeft met de afpersingszaak die momenteel veelvuldig in het nieuws is. 

Linda de Mol

Linda de Mol is dit jaar genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Mocht de blondine de prijs winnen, dan komt ze de award dus niet persoonlijk ophalen. Haar concurrente Floortje Dessing maakt tevens kans op de prestigieuze prijs, ook zij is er 16 oktober mogelijk niet bij in Koninklijk Theater Carré. 

Floortje Dessing

Floortje Dessing ligt momenteel in het ziekenhuis met een virus en een lichte vorm van hersenvliesontsteking, de blondine verwacht daarom dat ze niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig kan zijn. “Dat zou een heel groot wonder zijn, maar wie weet“, zegt ze. “Ik ben iedereen zo onwijs dankbaar die op mij gestemd heeft voor de Televizier. Dat vind ik zo lief, zo super lief. Ik heb helemaal geen kans gehad om mensen te bedanken“, aldus Dessing.

Chantal Janzen is ook genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Meer over:

Reageren