Linda de Mol wint Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2013

18 oktober 2013 21:19 | televizier-ring | Door Televizier

Linda de Mol is de trotse winnares van de Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2013. Susan Visser en Monic Hendrickx overhandigden haar de prijs.

Tijdens haar speech liet ze verrast en blij weten: "De populairste televisievrouw op m'n 49e. Ik hoef voorlopig niet in een glitterbadpak van de duikplank af; ik mag blijven doen wat ik het allerliefste doe."

Chantal en Wendy

Linda de Mol versloeg Chantal Janzen en Wendy van Dij, die ze ook noemde in haar bedankwoordje. "De afgelopen tijd was niet gemakkelijk, maar Wendy en Chantal hebben me bestookt met lieve berichtjes."

Uiteraard bedankte ze ook haar vader, die eind september is overleden. "Dit is dan wel geen Emmy, maar ik weet zeker dat je trots op me bent."

Boze stiefzusjes

Monic Hendrickx en Susan Visser reikte de prijs in matchende outfits uit. Ze maakte er een hilarische act van waarin ze boze stiefzusjes speelde. De brunnetes waren namelijk enigzins beledigd dat er enkel blonde prinsesjes waren genomineerd. Toch wisten ze hun frustraties aan de kant te zetten om de Ster aan Linda te overhandigen.

Meer over