LIVEBLOG: Genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 onthuld!

30 september 2013 09:00 | televizier-ring | Door Televizier

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 zijn inmiddels bekend. Lees hier welke programma's en presentatoren genomineerd zijn!

Op maandag 30 september is de hele dag een liveblog bijgehouden rondom de ontwikkeling in de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013. Lees alle gebeurtenissen en de genomineerden programma's, mannen, vrouwen en talenten hier na.

19.18 uur: De drie programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 zijn nu ook bekend! Het gaat om de volgende programma's:

  • Wie is de Mol (AVRO). Art Rooijakkers knalde gelijk een flesje champagne open. Hij hoopt dat Wie is de Mol dit jaar de traditie breekt en de Ring eindelijk mee naar huis neemt.
  • Divorce (RTL4). Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra droegen de nominatie op aan Linda de Mol, die de serie heeft bedacht.
  • Flikken Maastricht (TROS). Victor Reinier riep het hele zuiden op om te stemmen op het programma. Angela Schijf zat ondertussen van de zenuwen op de wc.

Opvallend: alle drie de genomineerde programma's zijn momenteel niet op tv te zien.

Patrick Lodiers baalde als een stekker dat Over Mijn Lijk het net niet had gehaald. Hij gunde het vooral de deelnemers aan het programma. Toch is hij blij dat het BNN-programma bij de laatste vijf zat. Moeder, Ik Wil bij de Revue meldde trotse verliezers te zijn.

19.02 uur: De populairste mannelijke presentatoren van Nederland zijn ook bekend. Genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Man 2013 zijn: Johnny de Mol, Jeroen van Koningsbrugge (die hem al twee keer eerder won) en Art Rooijakkers. Art liet via een live-verbinding weten sprakeloos te zijn. "Ik weet oprecht niet wat ik moet zeggen. Ik sta op Wie is de Mol te wachten en dan krijg ik dit. Ik ben ongelooflijk vereerd! Hartstikke bedankt!"

Ook de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2013 zijn onthuld. In deze categorie strijden de blonde dames van RTL4 tegen elkaar: Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn genomineerd. Chantal meldde ook compleet verrast te zijn. "Jezus wat cool! Super leuk, echt een eer!"

18.45 uur: Genomineerd voor de Gouden Stuiver: Checkpoint (EO), Junior MasterChef (SBS6) en voor het derde achtereen volgende jaar: Het Sinterklaasjournaal (NTR).

En de genomineerde voor de Televizier Talent Award zijn genomineerd: Ferry Doedens, Kees Tol en Pieter Derks. Gefeliciteerd!

18.36 uur: Daar gaan we dan van drie naar vijf programma's. De volgende vijf programma's hebben het net niet gehaald: Expeditie Robinson (RTL5), De Beste Singer-Songwriter van Nederland (BNN/VARA), Waar is De Mol? (SBS6), Heel Holland Bakt (Omroep MAX) en Ik Hou van Holland (RTL4).

Nog in de race zijn: Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS), Moeder, Ik Wil Bij De Revue (Omroep MAX), Over Mijn Lijk (BNN) en Wie is de Mol? (AVRO).

18.31 uur: Ja ja, de uitzending van RTL Boulevard is begonnen. Er zijn meer dan 500.000 stemmen uitgebracht, maar op welke programma's en presentatoren is het vaakst gestemd? Eén ding is zeker: de drie genomineerden programma's komen uit de top 10...

18.14 uur: Kim-Lian zit alvast klaar aan de RTL Boulevard-desk. Nog even geduld en dan zal ze bekendmaken welke programma's en televisiepersoonlijkheden genomineerd zijn voor die felbegeerde ring!

16.20 uur: De Gouden Televizier-Ring is nu onderweg naar de studio van RTL Boulevard om daar op de desk te shinen dat het een lieve lust is. Kijk maar:


12:00 uur: Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier, heeft zojuist een interview gegeven aan RTL Boulevard. Hoewel hij een beetje stotterde belooft het een spetterend item te worden.

10.45 uur: De notaris is inmiddels in het gebouw aanwezig. Momenteel wordt bekeken of de gehele stemprocedure juist is verlopen. 

Kim-Lian van der Meij is in bespreking over de definitieve nominaties voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013. Deze zal zij vanavond bekendmaken in RTL Boulevard.

09.00 uur: De stembussen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 zijn gesloten. Stemmen op uw favoriete (kinder)programma en mannelijke en vrouwelijke tv-persoonlijkheid is dus niet meer mogelijk.

Meer over