Luuk Ikink definitief niet naar Gouden Televizier-Ring Gala

Luuk Ikink is niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala vanavond. De RTL Late Night co-host heeft verkozen bij zijn vrouw en pasgeboren zoontje te blijven.

Luuk en zijn echtgenote Simone Wijnands kregen maandagavond laat hun allereerste kindje: zoonlief Lieuwe

Ouderschapsverlof

Aan RTL Boulevard liet Luuk weten dat hij daarom vanavond ook niet zijn opwachting zal maken in Carré. Die beslissing komt niet geheel als een verrassing, Ikink heeft ook al de hele week vrijaf genomen bij RTL Late Night waar hij doorgaans iedere avond als nieuwsduider de dag doorneemt. 

Live verslag Televizier-Ring Gala

Vorig jaar schitterde het echtpaar Ikink op de Gouden Loper van Carré. Ook verzorgde Luuk toen na het gala live voor RTL Late Night bijdrages vanaf de dampende afterparty. Nu is Luuk bij zijn vrouw die na de bevalling nog steeds in het ziekenhuis ligt. Maar volgens Luuk maken moeder en kind het goed.

Wie krijgt de Aanstormend Talent Award

Het is 't tweede jaar op rij dat de 32-jarige Luuk in de race is voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Vorig jaar zag hij Ruud Feltkamp met de prijs aan de haal gaan. Dit jaar neemt Luuk het op tegen Arjen Lubach en Jan Versteegh. Wie de prijs voor Luuk in ontvangst gaat nemen als hij straks als winnaar uit de bus komt, is niet bekend. Wellicht dat Humberto Tan, ook in Carré vanwege zijn eigen Zilveren Ster nominatie, het kostbaar kleinood in ontvangst zal nemen.

Meer over:

Reageren