Memphis Depay en Jasper Cillessen reiken Televizier-Ster uit

Nederlands elftal-spelers Jasper Cillessen en Memphis Depay reiken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Zilveren Televizier-Ster Vrouw uit. Memphis kan alvast niet wachten.

AVROTROS koos voor Memphis Depay en keeper Jasper Cillessen omdat ze veel mensen hebben vermaakt op het WK afgelopen zomer. 15 miljoen Nederlanders volgden het WK in Brazilië waar Nederland uiteindelijk derde werd.

Het WK onder de gala's

Depay is verguld met de uitnodiging: „Ik denk dat de uitreiking van de Televizier-Ring het WK onder de gala’s is. Ik vind het een eer dat zoveel mensen ons gevolgd hebben tijdens het WK in Brazilië en een eer dat ik een prijs mag uitreiken. En dan ook nog eens aan een vrouw, dat kan alleen maar een mooie avond worden.”

Of Memphis inderdaad een vrouw mag zoenen op het podium in Carré blijft nog even de vraag. Linda de Mol is op vakantie. Mocht zij de populariteitsprijs winnen, dan moet Memphis haar neefje Johnny zoenen. Hij zal de prijs eventueel voor Linda in ontvangst nemen. 

Marco Borsato en Jada

De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma, wordt uitgereikt door Marco Borsato met zijn dochter Jada. De zingende vader en dochter brachten voor het eerst samen een single uit en het bereikten meteen de nummer één positie van de hitlijsten.

Wie de winnaar van de felbegeerde Gouden Televizier-Ring bekend maakt, wordt tot aan het gala op 16 oktober stil gehouden. Het is in ieder geval iemand met internationale allure.

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring wordt op woensdag 16 oktober uitgezonden, om 20.30 uur op NPO 1.

Reageren