Mis niets van de Gouden Televizier-Ring verkiezing

29 augustus 2011 10:54 | televizier-ring | Door Televizier

De verkiezing van de Gouden Televizier-Ring komt er weer aan. Wie niets van dit spektakel wil missen, zit goed dankzij social media.

Uiteraard is al het grote en kleine nieuws rond de Gouden Televizier-Ring terug te vinden op deze site. Maar dit jaar zijn we op diverse manieren te bereiken en te volgen.

Facebook
Zo is er de speciale Televizier-Ring Facebook-pagina, bomvol informatie over de huidige verkiezing die 1 september van start gaat. Ook is er het nodige te vinden over de geschiedenis van de Ring en zijn er veel foto's te bekijken van het Ring gala.

'Vind ik leuk'
Klik op de button 'vind ik leuk', om je Facebook vrienden te laten zien dat je betrokken bent bij de grootste televisieverkiezing van Nederland. Bijkomend voordeel: Door deze pagina te 'liken' verschijnt automatisch het laatste ringnieuws op je wall en blijf je altijd en overal op de hoogte.

Twitter
Volg @TelevizierRing op Twitter en je blijft "à la seconde" op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Ring der ringen.

Hyves
Natuurlijk zijn we ook actief op Neerlands eigen social media-trots: Hyves. Wordt snel lid van de officiële TelevizierRing-hyve en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Meer over