Nicolette Kluijver tóch niet in bikini naar Gouden Televizier-Ring Gala

15 oktober 2015 13:05 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

Nicolette Kluijver zal vanavond bij het Gouden Televizier-Ring Gala niet in badpak over de gouden loper van Carré komen. De Expeditie Robinson presentatrice kiest voor een galajurk.

Tijdens de stemperiode beloofden de kandidaten en presentatoren van het avontuurlijke programma in 'eilandkledij' te komen als ze bij de laatste drie kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring zouden behoren.

Nicolette Kluijver in bikini

Maar in een radio-interview met Q-Music dj's Mattie en Wietze (zelf ook deelnemer dit jaar) kwam Nicolette schoorvoetend terug op haar woorden: "Na drie kinderen wordt niemand blij van mij in badpak en zo'n foto kom je altijd tegen. Ik heb toch het advies gekregen van mensen die er verstand van hebben om iets beter m'n best te doen." Wel vroeg ze of Wietze zijn zwembroek al had uitgezocht. De dj gaf toe er klaar voor te zijn.

Oscar Aerts afwezig bij Ring Gala

Wie we vanavond niet gaan zien in zwembroek of smoking is Robinson-deelnemer Oscar Aerts. Zijn management bevestigde aan Televizier dat hij gistermiddag is vertrokken naar Frankrijk voor filmopnames. Op de Instagramaccount van de acteur is ook te zien dat hij het land verlaten heeft.

Meer over