Nikkie de Jager als ambassadeur

Nieuwe prijs voor online video: de Televizier-Ster Online-videoserie

25 juni 2019 10:11 | televizier-ring | Door Televizier

© Leon van den Broek
Met trots introduceert de Gouden Televizier-Ring Verkiezing vandaag dé nieuwe publieksprijs voor de beste online-videoserie. De Televizier-Ster: Online-videoserie is een compleet nieuwe prijs in de wereld van online video. 

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala zijn verschillende awards te winnen. Eén ontbrak nog: die voor de beste online-videoserie. En dat terwijl online video niet meer weg te denken is uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. De prijs is voor de leukste, mooiste en beste programma’s op internet.

Nikkie Tutorials

YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal NikkieTutorials, is ambassadeur van deze nieuwe award. De Nederlandse content creator is enthousiast over de komst van de nieuwe award. Nikkie: “Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven.”

Vakjury

Een vakjury heeft een startlijst met kanshebbers samengesteld, maar het publiek kan gedurende de kwalificatieronde nog online videoseries toevoegen.

De nominatieronde loopt van 20 augustus tot 23 september 2019. Het gala met de uiteindelijke prijsuitreiking vindt plaats in oktober 2019. 

 

Meer over