Onthuld: De Gouden Televizier-Ring 2012

13 september 2012 19:41 | televizier-ring | Door Televizier

Albert Verlinde onthulde donderdag in RTL Boulevard het ontwerp van de Gouden Televizier-RIng 2012. 

De tv-award die iedereen in omroepland wil winnen is af. De Gouden Televizier-Ring 2012 is ontworpen, gesmeed én veilig opgeborgen in een stevige kluis. De winnaar van de tv-verkiezing van het jaar krijgt ook dit jaar weer een opvallend kunstwerk in handen.

 Anneke Schat

De award is ontworpen en gemaakt door kunstenares Anneke Schat, die hiermee haar 37ste Gouden Televizier-Ring aflevert. Ook de Gouden Televizier-Ring van 2012 is een unieke creatie. Het sieraad van 18-karaats goud heet ‘Windveren’ en beeldt succes uit. “Vanuit een cirkel wervelen brede banden naar buiten als pauwenveren in de wind. Een beweging in de ruimte als uiting van succes!" zegt Anneke Schat. “Op de linkerhand vormt de hoogglans gepolijste ring een spel van schitteringen en lichtreflecties die naar alle kanten uitstralen.”

 Chef Jeroen de Goeij

“De Gouden Televizier-Ring is niet zomaar een award”, zegt Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier, de tv-gids die de verkiezing organiseert. “De trotse winnaar krijgt een écht kunstwerk om de vinger geschoven. Ieder jaar wordt er een nieuwe ring ontworpen en gesmeed, natuurlijk van goud. Ook dat maakt het winnen van de Ring tot een unieke ervaring.”
 
Stemmen op de Gouden Televizier-Ring 2012 kan op de stemsitetot en met maandag 1 oktober 10uur.
 
De AVRO zendt het Gouden Televizier-Ring Gala op vrijdag 19 oktober live uit op Nederland 1.

Televizier tipt: Ticketveiling

Houd jij ook zo van winnen en wil je een keer aangenaam verrast worden? Of het nu gaat om heerlijk dineren of dansen, wellness & beauty, sport of entertainment: op ticketveiling kan je heel veel tickets vinden voor een prijs die je zelf bepaalt. Meedoen is simpel: maak gratis een profiel aan, bied mee en win jouw favoriete aanbieding. Bovendien maak je regelmatig kans op schitterende prijzen en kortingen. Op de site vind je alle online veilingen om door een (Televizier)ringetje te halen.

Eenmaal, andermaal, enjoy!

Meer over