Nieuw duo

Peter Pannekoek en Jan Smit presenteren het Gouden Televizier-Ring Gala 2023

11 september 2023 19:00 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© AVROTROS

De presentatoren van het Gouden Televizier-Ring Gala én De Rode Loper zijn bekend!

En daar zit een mooie verrassing tussen.

Nieuw presentatieduo

Vorig jaar kreeg Jan Smit voor de grote opening van het Gouden Televizier-Ring Gala al een flinke peptalk van hem, maar dit jaar wijkt Peter Pannekoek geen moment van zijn zijde. De cabaretier heeft namelijk de eer om dit jaar met Jan Smit de presentatie voor zijn rekening te nemen tijdens het 58e Gouden Televizier-Ring Gala.

Gouden Televizier-Ring Gala

De zanger vertelt alvast een beetje wat we kunnen verwachten. “Ik verzorg de rode draad en Peter heeft een vrijere rol,” aldus Jan.

Ook de cabaretier heeft zin in zijn nieuwe klus. “Ik zat er al een tijdje op te loeren. Wat lijkt me nou spannend na de oudejaarsconference? Dit!”

Jan Smit presenteert het Gouden Televizier-Ring Gala al vanaf 2014 en deed dat met verschillende collega’s. De afgelopen twee jaar was hij een vast duo met Rik van de Westelaken. Dit jaar is dat dus Peter Pannekoek.

Bekijk ook: alles over de Gouden Televizier-Ring

Rode Loper

Ook de Rode Loper komt dit jaar terug én wordt live uitgezonden. De presentatie van de voorbeschouwing op hét televisiegala van het jaar is - net als vorig jaar - in handen van Splinter Chabot en Britt Dekker. Zij polsen de spanning bij de genomineerden en spotten de mooiste outfits bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Wanneer is het Gouden Televizier-Ring Gala op tv?

Het 58e Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 12 oktober. De Rode Loper is vanaf 20:30 uur live te zien en het Gala volgt om 21:00 uur. Beide zijn live te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over